Tgrt Haber

CHP'li eski vekil Sevigen'den yaylım ateşi: Kılıçdaroğlu bir diktatördür

18 Haziran 2023 12:04 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 12:23
CHP'li eski vekil Sevigen'den yaylım ateşi: Kılıçdaroğlu bir diktatördür
Mehmet Sevigen,Kemal Kılıçdaroğlu,diktatör

Cumhurbaşkanlığı seçiminde galibiyeti Erdoğan'a kaptıran CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik tepkilere eski CHP'li vekil Mehmet Sevigen de eklendi. Sevigen, 'Kılıçdaroğlu bir diktatördür' diyerek sert ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kaybeden Millet İttifakı'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa çağrılarına olumsuz cevap verirken, parti içinde de kazanın iyice kaynamasına neden oldu.

KILIÇDAROĞLU'NU DİKTATÖRLÜKLE SUÇLADI

Eski Devlet Bakanı ve CHP Milletvekili Mehmet Sevigen katıldığı TV100 canlı yayınında, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu diktatör olduğunu söylerken birbirinden ağır suçlamalarda bulundu.

CHP'li eski vekil Sevigen'den yaylım ateşi: Kılıçdaroğlu bir diktatördür

"İLK DEFA CHP TARİHİNDE ATAMAYLA GELDİ"

Sevigen, "Bizim içimizde de bir diktatör var. Kemal Kılıçdaroğlu bana göre bir diktatör. İlk defa CHP tarihinde 204 tane MYK üyesi değişmiş, ilk defa Kemal Bey zamanında grup başkanvekilleri atamayla gelmiş. Sunarsınız milletvekillerine, milletvekilleri oy verir sizi seçer ama bu milletvekillerine bile sunmadı. İlk defa CHP tarihinde atamayla geldi.

"ALDIKLARINDAN KİMSENİN HABERİ YOK"

80 tane danışman almış atama yapmış. Bu Jeremy Rifkin ne kadar para verdi belli değil. MYK'nın ve Parti Meclisi'nin haberi yok. Tamamen danışmanlarla yönetiyordu. Aldıkları politikalardan yönetici arkadaşlarımızın kimsenin haberi yok. Böyle bir adam olunca haber vermeden yönetince diktatör denmez mi buna? Ayrılmıyor oradan" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...