Tgrt Haber

CHP'den MHP'ye sürpriz ziyaret! Özgür Özel Bahçeli ile görüşecek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 May 2024 18:54 - Güncelleme : 06 May 2024 19:14

2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 Mayıs'taki kritik görüşmesi sonrası Başkent'te hareketli günler yaşanıyor. Erdoğan, Özel'le görüşmesine ilişkin ilk açıklamasında "siyasette yumuşama" sinyalleri verirken Özel ise görüşmeyi "Türkiye demokrasisi açısından önemli bir kilometre taşı" olarak yorumlamıştı.

Erdoğan ziyareti sonrasında sırasıyla DEM Parti Eş Genel Başkanları ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özel, bu görüşmelerde hem Erdoğan'a yaptığı ziyaretin gündem maddeleri hem de siyasette yeni döneme dair atılacak atımları liderlere aktarmıştı.

CHP'den MHP'ye sürpriz ziyaret! Özgür Özel Bahçeli ile görüşecek  - 1. Resim

MHP'YE SÜRPRİZ ZİYARET 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zaman zaman hedef aldığı isimlerden biri olan Özgür Özel, yarın TBMM'de Bahçeli ile görüşme gerçekleştirecek. 

TGRT Haber muhabiri Zuhal Ketir'in aktardığı bilgiye göre ikilinin görüşmesi grup toplantısı öncesi, saat 12.00'da gerçekleşecek. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...