Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! CHP ve Mehmet Şimşek buluşmasında tarih belli oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: Sözcü
14 Haziran 2024 19:38 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 19:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! CHP ve Mehmet Şimşek buluşmasında tarih belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin ekonomi kurmayları, hükümetin ekonomi politikasındaki gelişmelerden bilgi edinmek için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ve CHP​ lideri Özgür Özel buluşmasında gündeme gelen ekonomi​ konusundaki bilgilendirme talimatı gerçekleşiyor. CHP'nin ekonomi heyeti Bakan Şimşek​'ten bilgi alacak.

Erdoğan ve Özel'in buluşmasında Bakan Şimşek'in ekonomi konusunda bilgi vermesi konusunda talimat verilmişti.CHP heyeti bayram tatilinin ardından 24 Haziran Pazartesi günü Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'i ziyaret edecek. Görüşmede CHP heyetinde Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ile Ticaret Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! CHP ve Mehmet Şimşek buluşmasında tarih belli oldu+ - 1. Resim

Kaynak: Sözcü

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...