Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu bir araya geliyor

01 Haziran 2023 10:01 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 10:25
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu bir araya geliyor
Ekrem İmamoğlu,Kemal Kılıçdaroğlu,CHP

Seçimden sonra, "Mücadeleye devam edeceğim" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik, parti içinde istifa çağrıları yükselmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu bugün, 'değişim' mesajı veren İBB Başkanı İmamoğlu ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.18 oy oranıyla 17. zaferini kazanırken, Başkent'te hareketli günler başladı. Bir yandan yeni kurulacak Kabine merak edilirken diğer yandan gözler kurultay hazırlığındaki partilerde. 

Seçimde yenilgiye uğrayan Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık görevine devam edeceği mesajını verirken, parti içinde kazanlar kaynıyor. Seçim sonrası 'değişim' mesajı veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,"Ben zaten yoldayım. O yoldan hiç vazgeçmedim. Bu yürüyüşe birtakım isimler koymaya çalışanlar olabilir. Bu işlerden ben anlamam. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok" dedi.

BUGÜN GÖRÜŞECEKLER

Ekrem İmamoğlu’nun Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışa girip girmeyeceği merak edilirken, CHP'de kritik bir gelişme yaşandı. Bugün, parti Merkez Yürütme Kurulunu (MYK), ardından da parti meclisini toplama kararı alan Kılıçdaroğlu, öncesinde Genel Merkez'de İmamoğlu ile görüşeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...