Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli, 28 Şubat tahliyelerine ilişkin konuştu: Takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülemez

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
18 May 2024 13:29 - Güncelleme : 18 May 2024 14:01
MHP lideri Bahçeli, 28 Şubat tahliyelerine ilişkin konuştu: Takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülemez

Son dakika haber... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlülerinin tahliyesiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Bahçeli, "80 yaş üstünde cezaevinde güçlük çeken insanlar bunlar. Bunu takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülemez" dedi.

28 Şubat davasında hüküm giyen eski generallerden 14'ünün tahliye kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalandı. Sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle cezaları kaldırılanların tahliyeleri gerçekleşti.

Çetin Doğan ve 4 isim tahliye edildi. Eski Generaller Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkasnak da Sincan Ceza İnfaz kurumundan salıverildi.

"TAKDİRLE KARŞILAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNÜLEMEZ"

MHP lideri Devlet Bahçeli de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 80 yaş üstünde cezaevinde güçlük çeken insanlar olduklarını belirten Bahçeli, "Bunu takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülemez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...