Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan 'yumuşama' mesajı: İstediği kadar...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 May 2024 11:04 - Güncelleme : 15 May 2024 11:37
İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan 'yumuşama' mesajı: İstediği kadar...

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında 'siyasette yumuşama' olarak tanımlanan ziyaretlere ilişkin konuştu. Dervişoğlu, "Elbette isteyen istediği partiyle görüşebilir ve istediği kadar da yumuşayabilir" dedi.

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni anayasa çalışmalarına ilişkin konuşan Dervişoğlu, "Bu hükümete can suyu olacak ve tek adam rejimini tahkim edecek her türlü anayasa değişikliğinin karşısında duracağız" dedi.

 'Siyasette yumuşama' olarak tanımlanan ziyaretlere ilişkin değerlendirmede de bulunan Dervişoğlu, "Elbette isteyen istediği partiyle görüşebilir ve istediği kadar da yumuşayabilir" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZİ RAHATSIZ EDENLERİ RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Dervişoğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Anayasa tartışmalarına dair görüşlerimizi beyan edip, bu girişimin samimiyetini sorgulayınca belli ki muktedirleri rahatsız etmişiz. Hiçbir şikayetim yok, milletimizi rahatsız edenleri rahatsız etmeye devam edeceğiz!

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan 'yumuşama' mesajı: İstediği kadar... - 1. Resim

"ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN KARŞISINDA DURACAĞIZ!"

İYİ Parti'nin, Türkiye'nin gündemine dayatılan yeni anayasayla ilgili duruşu son derece açık ve nettir; biz artık miadı dolmuş bu hükümete can suyu olacak ve tek adam rejimini tahkim edecek her türlü anayasa değişikliğinin karşısında duracağız. 

'YUMUŞAMA' AÇIKLAMASI

Tüm siyasi partilerin karar ve diyaloglarına, geçmişte partimize gösterilmediği ölçüde yüksek bir nezaketle yaklaşıyoruz. Elbette isteyen istediği partiyle görüşebilir ve istediği kadar da yumuşayabilir"

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...