Tgrt Haber

İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu günler sonra görüntülendi! İftar yaptığı isim dikkat çekti...

07 Nisan 2023 13:27 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 13:33
İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu günler sonra görüntülendi! İftar yaptığı isim dikkat çekti...
,iyi parti,iftar,yeniden refah partisi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ve sürecine karşı çıkan Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti’den istifa etti. İstifa kararının ardından Ağıralioğlu ilk kez objektiflere yansıdı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'yla bir araya gelen Ağıralioğlu birlikte iftar yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan ve İYİ Parti’nin 6’lı Masa ittifakından ayrıldığı süreçte partisine yönelik eleştirilere tepki gösteren Yavuz Ağıralioğlu zehir zemberek sözler kullanarak istifa etti. Ağıralioğlu’nun sözleri ve eleştirileri kamuoyunda tartışmaya devam edilirken yaşanan sürecin ardından ilk kez objektiflere yansıdı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE İFTAR

Yavuz Ağıralioğlu dün Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'yla iftarda bir araya geldi. Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Güloğlu, Ağıralioğlu'na teşekkür etti.

Görüşmenin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Güloğlu, şu ifadeleri kullandı:

Millet ittifakı ve terör sevicilerin son dönemde yaptığı politikalar ve açıklamalarına karşı milli ve vatansever duruşu ile tepki gösteren vekilimiz, dostum Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya geldik. Kendisine gösterdiği bu vatansever ve dik duruşu için tekrar teşekkür ediyorum.

İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu günler sonra görüntülendi! İftar yaptığı isim dikkat çekti...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet doğru 10 Nisan 2023 09:23

Bize cikarlari için 40 takla atacak dansöz degil doğruları için ölecek muhsin başkan gibi bir adam lazım o da yavuz başkan

Ne var bunda çokmu zorunuza gitti gayet normal 9 Nisan 2023 10:48

Ne bunda gayet normal çokmu zorunuza gitti de bunu hazmedemediniz yazık sizlere yazık

Rıdvan 9 Nisan 2023 04:56

Siz vatansever mi oluyorsunuz?

Hasan bu davranış yanlış 9 Nisan 2023 01:41

Verilen değeri bilemedi

Sonraki Haber Yükleniyor...