Tgrt Haber

Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
15 May 2024 11:57 - Güncelleme : 15 May 2024 12:06
Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol

LaLiga'nın 36. haftasında Real Madrid, Alaves'i konuk etti. 62. dakikada maça dahil olan ve 81. dakikada gol atan milli yıldızımız Arda Güler, İspanyol basınında manşetleri süsledi.

Real Madrid'in sahasında Alaves'i 5-0 yendiği 36. hafta maçında 62. dakika oyuna giren ve 81. dakika takımının son golünü kaydeden Arda Güler İspanyol basınının manşetlerini süslerken birbirinden güzel övgüler aldı.Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol - 1. Resim

Real Madrid'e Alaves karşısında galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Jude Bellingham, 27. ile 70. dakikada Vinicius Junior, 45. dakikada Valverde ve 81.dakikada Arda Güler kaydetti.

Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol - 2. Resim

"MÜBAREK ADAMDAN MUHTEŞEM GOL"

İspanyol basını Arda'ya yine övgüler yağdırırken, Arda'nın her gol attıktan sonra sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı ikonikleşmeye başlayan gol sevincine As gazetesi atıfta bulundu.

Arda Güler, İspanyol basının manşetlerini süsledi: Mübarek adamdan muhteşem gol - 3. Resim

Gazete, "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol" yorumunda bulunurken, Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün" ve "Yıldızı parıldıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...