Tgrt Haber

Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Lewandowski heyecanı

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr
01 May 2024 09:30 - Güncelleme : 01 May 2024 09:31
Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Lewandowski heyecanı

Yeni sezonda kötü gidişata dur demek isteyen Beşiktaş'ın, dünyaca ünlü yıldız Robert Lewandowski için harekete geçeceği iddia edildi.

Bu sezon Süper Lig’de kötü sezon geçiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Türkiye Kupası’nı alarak Avrupa hedefini gerçekleştirmek isteyen siyah-beyazlılar da büyük bir kadro operasyonu yapılacak.

Teknik direktör arayışını sürdüren Hasan Arat yönetimi dünyaca ünlü yıldızlara rotayı çevirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, sadece sportif direktör için 7-8 isimle görüştüklerini belirtti.

Taraftarın gönlü dünyaca ünlü bir yıldız isimle rahatlatılmak isteniyor. Yeni sezonun transfer listesinde sürpriz isimler bulunuyor.

LEWANDOWSKİ ATAĞI

Beşiktaşlı yöneticiler, daha önce Borussia Dortmun ve Bayern Münih formaları da giyen Barcelonalı golcü Robert Lewandowski için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Lewandowski heyecanı - 1. Resim

Vole’nin iddialarına göre Beşiktaş yönetimi Lewandowski için çalışma başlatacak.

Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Lewandowski heyecanı - 2. Resim

Siyah-beyazlılar, 35 yaşındaki oyuncu için Barcelona ile temasa geçecek. Beşiktaş'ın yıldız forvet için gözden çıkardığı bedel ise şu an için net bilinmiyor. Lewandowski daha önce Beşiktaş ile anılmıştı. Ortaya atılan iddialar sonrası sosyal medyada Beşiktaş taraftarı heyecanını dile getirdi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...