Tgrt Haber
Tgrt Haber

Binasını bile gezdi... Acun Ilıcalı Süper Lig'den kulüp mü satın alıyor? İddia sonrası cevap gecikmedi!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2023 01:53 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 01:58
Binasını bile gezdi... Acun Ilıcalı Süper Lig'den kulüp mü satın alıyor? İddia sonrası cevap gecikmedi!
Acun Ilıcalı,Kasımpaşa

İngiltere'nin Hull City takımını satın aldıktan sonra İrlanda kulübü Shelbourne'ye de yatırım yapan Acun Ilıcalı'nın ismi şimdi de Süper Lig'de dolanıyor. Kasımpaşa tesislerini gezen Acun'un kulübü satın alacağı iddia edilirken, konuya ilişkin açıklama gecikmedi. 

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı, medyadaki yatırımların ardından futbola yaptığı yatırımlarla da adından sıkça söz ettiriyor. Acun, İngiltere'nin Hull City takımını satın alarak futbol dünyasına dev bir adım atmış daha sonra İrlanda kulübü Shelbourne'ye yatırımlarını da geçtiğimiz gün sonlandırmıştı.

KASIMPAŞA'YI MI SATIN ALACAK?

Ünlü iş adamı, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın kulüp binasına gelerek yöneticilerle görüştü. Acun'un bu ziyareti sonrası Kasımpaşa'yı da satın alacağı iddia edildi. Çok konuşulan iddia sonrası Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi.

'ÖRNEK ALMAMIZ GEREKEN KOMPLEKS'

X sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

Kasımpaşa tesislerini ve sevgili Fatih Saraç’ı ziyaret etme amacım, futbola yatırım yaparken tesisleşme adına örnek almamız gereken bir kompleks olması. Açıkçası hayran olunmaması mümkün olmayan olağan üstü bir tesis, bu büyük vizyonundan dolayı Turgay Ciner’i kutluyorum.

https://twitter.com/acunilicali/status/1725605777052729801

NE DEMİŞTİ?

Daha önce de futbol yatırımını bir proje olarak yurt dışında değerlendirdiğini belirten Acun Ilıcalı, "Türkiye'de Fenerbahçe taraftayım ve futbolun oldukça içindeyim. Yaptığım yatırımlar şu an için yurt dışında. Türkiye'de bir yatırıma doğrudan hayır diyemem ama şu an için Türkiye'de bu yatırımı çok parlak göremiyorum" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...