Tgrt Haber

Erden Timur ve Okan Buruk'tan şampiyonluk için net mesaj: Bayrakları hazırlayın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
22 May 2024 09:27 - Güncelleme : 22 May 2024 09:28

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor karşılaşması öncesi taraftarlara şampiyonluk mesajı verdi.

Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan 'Günaydın' paylaşımında; Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un şampiyonluk mesajına yer verildi. Kenetlenme çağrısı yapan Timur ve Buruk, şampiyonluk için çok net konuştular. 

"GELDİK SON DAKİKAYA..."

Erden Timur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası; geldik son dakikaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ki bu sezon başında da dedik "Kenetlen başka Galatasaray yok" diye...

"HEP BİRLİKTE O MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"

Tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz.

Bu kararlılıkla, bu azimle ve bu inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 100. yılda, 2023 yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız"

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...