Tgrt Haber

Eski Galatasaraylı Melo'dan, Volkan Demirel'e destek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2023 11:14 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 11:22
Eski Galatasaraylı Melo'dan, Volkan Demirel'e destek!
felipe melo,volkan demirel

Dün yaşanan deprem sonrası Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, gözyaşlarına boğuldu. Demirel'in gözyaşlarına boğulduğu video gündeme düşerken, eski Galatasaraylı Felipe Melo da destek verdi.

Türkiye, 6 Şubat'ta en acı günlerinden birine uyandı. Maraş merkezli 7.7'lik deprem 10 ilde büyük hasarlara neden olurken, en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu.

Arama kurtarma ekiplerinin bile güçlükle girdiği Hatay, ne yazık ki çok kötü durumda. Orada yaşayan ünlü isimler gözyaşlarına boğularak yardım isterken, Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel de yardım isteyen isimlerden biriydi.

MELO'DAN DESTEK

Volkan Demirel'in, eşi Zeynep Demirel'le yardım istediği anlar kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Hatay için yardım çağrısında bulunan çiftlere, eski Galatasaray'lı Felipe Melo'dan da destek geldi.

Eski Galatasaraylı Melo'dan, Volkan Demirel'e destek!

Melo, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sık sık rekabet içinde olduğu Demirel'in videosunun olduğu paylaşıma destek verdi. Melo, paylaşımında, "Seninle gurur duyuyoruz kaptan Volkan Demirel!" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...