Tgrt Haber

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeki Rafa Silva kararını verdi

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
11 Haziran 2024 17:19 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 17:20
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeki Rafa Silva kararını verdi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde olan Portekizli yıldız oyuncu Rafa Silva transfer kararını verdi.

İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray ile ismi anılan Benfica'dan ayrılan Rafa Silva, Suudi Arabistan transfer olmaya hazırlanıyor.

Akşam'ın Arriyadiyah'dan derlediği haberde, Al-Shabab, kısa süre önce Portekizli futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Rafa Silva'nın Al Shabab'a transferi için resmi açıklamanın beklendiği ifade edildi.

Al-Shabab ile anlaşan 31 yaşındaki Rafa Silva'nın Türkiye'den gelen teklifleri ise görmzden geldiği kaydedildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeki Rafa Silva kararını verdi - 1. Resim

JOSE MOURINHO NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Portekiz basınına Rafa Silva hakkında açıklamalar yapmıştı. Mourinho, "Rafa Silva, bence harika bir oyuncu. Ancak onun, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum." ifadelerini kullanmıştı.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, pazartesi günü verdiği röportajda Rafa Silva için açıklamalarda bulunmuştu. Buruk, "Rafa Silva serbest olduğu için çok fazla talibi var ve astronomik rakamlar isteniyor. Şu anda kesinlikle bizim gündemimizde değil." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...