Tgrt Haber

Konya'da tehlikeli gerginlik: Galatasaraylılara saldırı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
26 May 2024 18:18 - Güncelleme : 26 May 2024 18:29

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'a konuk olan Galatasaray taraftarlarına maç öncesi saldırı yapıldı. Sosyal medyada tepki çeken videoda bir aracın camlarının kırıldığı ve tekmelerle saldırı yapıldığı görülüyor...

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında bugün saat 19.00'da oynanacak Konyaspor - Galatasaray maçı öncesinde gerginlik çıktı. Şehrin bazı noktalarında Galatasaraylı taraftarlara saldırı yapıldığı görüldü.

Konya'da gerginlik: Galatasaraylılara saldırı! - 1. Resim

GALATASARAYLILARA SALDIRI!

Konyaspor taraftarı karşılaştığı Galatasaraylılara saldırmaya başladı. Stadyum önünde kısa sürede binlerce taraftar toplanmaya başladı. Maç öncesi Konyaspor taraftarı Galatasaraylıları hedef almaya başladı. Sosyal medyaya düşen bir videoda Galatasaraylı taraftarın aracına tekmeler saldırı yapıldığı görüldü. Bir taraftarın ise aracın camını kırdığı görülüyor. 

Öte yandan VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pol van Boekel görev yapacak. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bugün oynayacakları son hafta karşılaşmalarına VAR olarak atanan yabancı hakemler, tecrübeleriyle dikkati çekiyor.

Süper Lig'de daha önce Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde VAR odasında yer alan Hollandalı Boekel, Atalanta ile Bayer Leverkusen arasındaki UEFA Avrupa Ligi finalinde VAR olarak görev yaptı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...