Tgrt Haber

Sergen Yalçın imzayı attı! Yeniden Süper Lig'de

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 18:09 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 18:24
Sergen Yalçın imzayı attı! Yeniden Süper Lig'de
Sergen Yalçın,Antalyaspor

Uzun süre Beşiktaş ile adı anılan Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile anlaşma sağladı.

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış olan ünlü teknik adam Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Bir süredir adı Beşiktaş ve Adana Demirspor ile anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir kararla Antalyaspor'un başına geçti.

Akdeniz ekibi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Sergen Yalçın, salı günü yeni takımıyla ilk idmanına çıkacak.

Antalyaspor, Süper Lig'de 17 maç sonunda 24 puana sahip ve 8. sırada yer alıyor.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerinde Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak Beşiktaş'ı yöneten Sergen Yalçın, 2 yıldır takım çalıştırmıyordu.

2020/21 sezonunda Beşiktaş'la Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Sergen Yalçın, ertesi sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını puansız tamamlayıp Süper Lig'de de 15 haftada liderin 18 puan gerisine düşünce görevinden istifa etmişti.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başında çıktığı 79 resmi maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşayarak 1.84 puan ortalaması yakalamıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...