Tgrt Haber

ChatGPT'nin yeni özelliği sızdırıldı: Kişisel botlar geliyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
06 Kasım 2023 17:44 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 11:33
ChatGPT'nin yeni özelliği sızdırıldı: Kişisel botlar geliyor
ChatGPT,openai yapay zeka

Yapay zeka uygulaması ChatGPT için geliştirilen yeni özellik sızdırıldı. Buna göre, herkes kendi sohbet botunu oluşturabilecek ve kişiselleştirebilecek.

OpenAI şirketinin 6 Kasım'da gerçekleştireceği geliştirici konferansında, oldukça heyecan verici yeniliklerin duyurulması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre, bu güncellemeler arasında ünlü yapay zeka modeli ChatGPT için önemli özellikler bulunuyor.

CHATGPT İÇİN YENİ DÖNEM

En dikkat çekici yeniliklerden biri, OpenAI'nin direkt ChatGPT'ye entegre ettiği kişisel sohbet robotları olacak. Gizmo adı verilen bir araç aracılığıyla, kullanıcılar kendi sohbet botlarını oluşturabilecek, kişiselleştirebilecek ve bunları yönetebilecekler.

Gizmo'nun getireceği özellikler şunlar olacak:

- Sandbox: Var olan sohbet robotlarını içe aktarma, test etme ve değiştirme ortamı sağlar.
- Özel eylemler: OpenAPI özelliklerini kullanarak sohbet robotunuz için ek fonksiyonlar tanımlar.
- Bilgi dosyaları: Sohbet robotunuzun başvurabileceği ek dosyalar ekler.
- Araçlar: Web taraması, görüntü oluşturma vb. için temel araçlar sunar.
- Analitik: Sohbet robotu kullanım verilerini görüntüleme ve analiz etme imkanı tanır.
- Taslaklar: Oluşturduğunuz sohbet robotları için taslakları kaydetme ve paylaşma.

https://twitter.com/arrakis_ai/status/1720139166468755673

Bunlara ek olarak Magic Creator ve Magic Maker araçlarıyla sohbet robotunuza etkileşimli bir kullanıcı arayüzü tanımlayabilecek, oluşturulan sohbet botlarını canlı olarak test edebilecek ve robotun davranışlarını değiştirebileceksiniz.

TAKIM ÇALIŞMALARINA ÖZEL SEÇENEK

Yayınlanan sızıntılara göre, OpenAI'nin sunacağı yeni Team Plan (Takım Planı) seçeneği aylık 30 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Yıllık abonelik tercih edildiğinde, aylık 25 dolara denk gelmiş olacak. Ancak, en az üç kullanıcı gerektirdiğinden, 30 günlük maliyetin minimum 90 dolara çıktığı belirtiliyor.

Takım Planı, sınırsız hızlı GPT-4 erişimi, 4 kat daha uzun bağlamlar ve Gelişmiş Veri Analitiği modelinin sınırsız kullanımı gibi ek özellikler sunuyor.

Öte yandan, "Bağlantılar" özelliği, Google Drive ve Microsoft 365 gibi uygulamaları ChatGPT'ye entegre etmeyi sağlıyor. Bu bağlantılar sayesinde, belgeler, elektronik tablolar veya sunumlar sohbetlere eklenebiliyor ve konuşmalar için referans olarak kullanılabiliyor.

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...