Tgrt Haber

Galaxy S23 FE fiyatı belli oldu: Samsung, amiral gemisi modelini çok uyguna satacak!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 10:52 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 10:54
Galaxy S23 FE fiyatı belli oldu: Samsung, amiral gemisi modelini çok uyguna satacak!
samsung,galaxy s23 fe

Samsung’un önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Galaxy S23 FE’nin fiyatı belli oldu. Uygun fiyata üst düzey özellikler sunacak.

Samsung, bu yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S23 serisinin uygun fiyatlı bir versiyonu üzerine çalışıyor. Cihazın özellikleri ve tasarımına ilişkin üst üste sızıntı ve iddia ortaya atılırken, tanıtım tarihine yaklaşırken bu kez de fiyatı gün yüzüne çıktı. Peki Galaxy S23 FE ne kadara satılacak?

Güvenilir kaynaklar kısa süre önce Galaxy S23 FE modelinin ABD fiyatını paylaştı. Halihazırda S23 serisinin fiyatı özellikle ülkemizde yüksek fiyat etiketiyle satılırken, S23 FE ile kullanıcılar üst düzey özelliklere daha uygun fiyata kavuşmuş olacak.

GALAXY S23 FE FİYATIYLA DİKKAT ÇEKECEK

Cnbeta’nın haberine göre Samsung’un uygun fiyatlı olacak Galaxy S23 FE modeli, ABD’de 599 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak. Elbette bu ülkelere göre değişiklik gösterecek olsa da, en azından çok pahalı bir fiyatı olmadığının altını çizelim.

S23 FE HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK?

Daha önceki sızıntı ve resmi sertifikalara göre Galaxy S23 FE, 6.4 inç 120Hz yenileme hızını destekleyen AMOLED ekranla gelecek. Telefonun 8 GB RAM seçeneği ve 128/256 GB depolama birimi olacak.

Kamera tarafından Samsung, S23 FE’nin arkasında 50 Megapiksel ana, 12 Megapiksel geniş açılı ve 8 Megapiksel de telefoto sensörle birlikte üç lense yer verecek. IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası olan cihazın, aynı zamanda 4500 mAh kapasiteli de pili olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...