Tgrt Haber

Samsung kullanıcıları çok istediği özelliğe kavuşuyor: One UI 6 güncellemesinde ilk görüntüler ortaya çıktı...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
24 Eylül 2023 14:27 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 14:31
Samsung kullanıcıları çok istediği özelliğe kavuşuyor: One UI 6 güncellemesinde ilk görüntüler ortaya çıktı...
one ui 6,samsung

One UI 6 beta testlerini sürdüren Samsung, yeni güncelleme ile kullanıcılara faydalı bir yenilik daha sunacak. İşte öne çıkan özellikten ilk bilgiler…

Samsung, yeni arayüz güncellemesi One UI 6’da artık sona doğru geliyor. Şirket  bir yandan Galaxy S24 serisi için hazırlıklarını sürdürürken, bu telefonların tamamının da kutudan Android 14 tabanlı One UI 6 ile çıkması bekleniyor.

One UI 6 şu anda birçok Galaxy serisine düzenli olarak sunuluyor. Kullanıcılar beta programı sayesinde yeni özelliklerden erkenden faydalanırken, gelecek özellikleri de önceden görüyor. Görünüşe göre Samsung, One UI 6 ile sürpriz bir özellik daha hazırlıyor ve bu özellikten ilk görüntüler de geldi.

ONE UI 6 GÜNCELLEMESİNDE SÜRPRİZ YENİLİK

Samsung, One UI 6’da Ekran Gizleme özelliği üzerinde çalışıyor. Söz konusu özellik, bir uygulamanın kullanıldığı sırada ekranı kapatabilmeye, ekrandaki içeriğin de arka planda çalışmasına devam etmesine imkan sunuyor. Yani bu özellik sayesinde kullanıcılar arka planda videoyu devam ettirebilme şansına sahip olacak.

Samsung kullanıcıları çok istediği özelliğe kavuşuyor: One UI 6 güncellemesinde ilk görüntüler ortaya çıktı...

Bu özelliği kullanmak için kullanıcıların, öncelik olarak Galaxy Store’dan “Good Guardians” uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Uygulama yüklendikten sonra, “Battery Guardian” bölümüne gidilmeli ve burada “Ekran Gizleme” seçeneği etkinleştirilmeli. Daha sonra ayarı etkinleştirdiğinizde Hızlı Ayar panelinde Ekran Gizleme simgesini göreceksiniz. Üstelik bu özelliği kolayca panelden aktif ederek kullanabilirsiniz.

Söz konusu özellik şu anda beta sürecinde. Dolayısıyla beta kullanıcısıysanız bu özellikten faydalanabilirsiniz. Aksi takdirde önümüzdeki aylarda yayınlanacak resmi sürüm ile Ekran Gizleme’yi kullanabilirsiniz

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat 26 Eylül 2023 17:11

Fransaya ne zaman gelecek bu yazılım.

Sonraki Haber Yükleniyor...