Tgrt Haber

'Meta AI Premium' geliyor: WhatsApp'ta yapay zeka ücretli olacak

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
25 May 2024 10:52 - Güncelleme : 25 May 2024 10:52
'Meta AI Premium' geliyor: WhatsApp'ta yapay zeka ücretli olacak

Meta'nın WhatsApp, Instagram ve Facebook'taki yapay zeka hizmeti "Meta AI" şu anda tamamen ücretsiz. Ancak yakında bu durumun değişeceği ortaya çıktı. Tıpkı ChatGPT Plus ve Copilot Pro gibi Meta'ya da para ödemek gerekecek.

Meta, geçtiğimiz haftalarda yapay zekaya yönelik önemli bir duyuru yaptı. "Meta AI" isimli sohbet robotunun WhatsApp, Instagram ve Facebook'a entegre edileceği açıklandı.

Ne işe yaradığını anlatmak için ChatGPT'yi örnek gösterebileceğimiz Meta AI'ye "premium" bir paket geleceği ortaya çıktı. The Information tarafından duyurulan bu hizmetin fiyatı ve hangi özellikleri ekstra olarak sunacağı ise tam olarak bilinmiyor.

META AI PREMIUM

"Meta AI Premium"un kullanıma sunulmasıyla WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta yapay zekayı kullanmak için ücret ödemek gerekecek. Ancak muhtemelen ücretsiz ayrı bir sürümü de kullanıma sunulacaktır.

'Meta AI Premium' geliyor: WhatsApp'ta yapay zeka ücretli olacak - 1. Resim

En yeni Llama 3 modeli üzerine inşa edilen Meta AI; WhatsApp, Instagram ve Facebook Messenger gibi tüm platformlarında kullanıma sunuluyor. Tıpkı ChatGPT veya Microsoft Copilot gibi, yer önerileri arama, görüntü oluşturma, matematik problemlerini çözme, e-postalar veya mesajlar için metinler oluşturma ve daha fazlasını yapabiliyor.

Meta AI'nin premium versiyonu çıkarsa, ChatGPT Plus veya Microsoft Copilot Pro'ya benzer şekilde aylık 20 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Meta AI'yi kullanmak için meta.ai adresi üzerinden ulaşabileceğiniz internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...