Tgrt Haber

Rockstar Games'in sahibi, GTA 6 çıkış tarihini açıkladı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
17 May 2024 11:49 - Güncelleme : 17 May 2024 11:49
Rockstar Games'in sahibi, GTA 6 çıkış tarihini açıkladı

Rockstar Games'in sahibi Take-Two Interactive, GTA 6 çıkış tarihini açıkladı. Ayrıca oyunun ertelenip ertelenmeyeceği konusuna da cevap verdi.

Soygun temalı oyun meraklılarının beklediği isimlerden biri olan GTA VI (GTA 6) çıkış tarihi için ikinci açıklama geldi. İlk fragmanı aralık ayında yayınlanan oyun için "2025" yılına işaret edilmişti fakat net bir gün ve ay bilgisi paylaşılmamıştı.

Vice City şehrini yıllar sonra yeniden ekranlara getirecek olan GTA 6 aynı zamanda ilk kez bir kadın ana karakterle kullanıcılarına hitap edecek. Geliştirici firma Rockstar Games'in sahibi olan Take-Two Interactive, oyunu 2025 sonbaharında yayınlayacaklarını duyurdu.

GTA 6 ERTELENECEK Mİ?

Bu da çıkış tarihinin eylül, ekim veya kasım ayında gerçekleşeceği anlamına geliyor. Daha önce GTA 6 için "2026 yılına ertelenecek" iddiası gündeme gelmişti. Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, "2025 sonbaharında teslim edeceğimize güveniyoruz" diyerek bunu yalanladı.

Rockstar Games'in sahibi, GTA 6 çıkış tarihini açıkladı - 1. Resim

İLK ÖNCE KONSOLA ÇIKACAK

Rockstar'ın daha önce açıkladığı üzere GTA 6 ilk önce PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarına çıkış yapacak. PC'ye ise daha önce GTA 5'te de olduğu gibi gecikmeli olarak gelecek.

GTA 5, Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için; Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One için ve Nisan 2015'te Microsoft Windows için yayınlanmıştı. GTA 6'nın konsol ve PC'ye çıkış tarihleri arasında da benzer bir gecikme yaşanabilir.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...