Tgrt Haber

Twitter, karakter sınırını 4.000’e çıkardığını duyurdu: Ancak herkes için değil

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 12:46 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 12:48
Twitter, karakter sınırını 4.000’e çıkardığını duyurdu: Ancak herkes için değil
,teknoloji,elon musk

Elon Musk’ın Twitter’ı, 280 ile sınırlanan karakter sınırını 4.000’e çıkardığını duyurdu. Ancak fazladan karakter sayısı herkes için geçerli değil.

Kısa kısa metinleriyle bilinen Twitter, Musk’ın gelişi sonrası köklü değişikliklere uğradı. Sosyal medya platformu için önemli güncellemeler yapılırken, kısa süre önce bir önemli değişiklik daha duyuruldu.

Twitter tarafından paylaşılan bir tweet’te, karaktersınırlamasının 4.000’eçıkarıldığıaçıklandı. Daha önce 280 karaktere kadar tweet atabilirken, şimdi ise bu sınırlama 4.000’e çıktı. Fakat yeni özellik sadece Blueabonelerini kapsıyor.

TWİTTER BLUE ABONELERİ FAYDALANABİLİYOR

Karakter sınırlamasıyla ilişkili güncelleme, Twitter Blue aboneleri için kullanıma sunuldu. Güncellemenin duyurusunu Twitter’dan yapan şirket, paylaştığı tweet’te ‘’MoreWordes’’, yani ‘DahaFazlaKelime’’ ifadeleriyle duyurdu.

Twitter, karakter sınırını 4.000’e çıkardığını duyurdu: Ancak herkes için değil

Twitter ayrıca, Blue aboneleri için reklamları da yüzde 50 oranında azalttığını söyledi. Yine Blue abonelilerinin 60 dakikalık videolar paylaşabilmesi de platformu faydalı kılan özelliklerden biri.

Twitter Blue hizmeti şu anda 15 ülkede kullanılabiliyor. Hizmetin Türkiye için de yakında çıkması bekleniyor. Fiyatlandırma olarak ise Blue’nun yurt dışı fiyatının 8 ila 11 dolar arasında olduğunu belirtmekte fayda var.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...