Tgrt Haber

Twitter'da sorunlar bitmek bilmiyor! Tweet atmak isteyen kullanıcılar hatayla karşılaştı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 01:49 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 03:09
Twitter'da sorunlar bitmek bilmiyor! Tweet atmak isteyen kullanıcılar hatayla karşılaştı 
Twitter,hata,tweet,dünya

Twitter'da yaşanan erişim sorunu saatlerdir devam ederken kullanıcılar, "Twitter'a neden girilmiyor? Twitter çöktü mü?" sorusuna cevap aramaya başladı. Twitter yetkilileri ile yapılan görüşmede, dezenformasyon karşı Twitter’ın sorumluluklarını hatırlatıldıktan sonra sorun çözüldü fakat bu kez de platform kaynaklı sorun ortaya çıktı. Twitter kullanıcıları, "Günlük Tweet gönderim sınırını aştın" bildirimi ile karşı karşıya kaldı. 

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından dezenformasyona yol açan paylaşımlar sebebiyle bant sınırlaması gelmiş ve twitter yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından sorun çözülmüştü. Twitter kullanıcıları sorunun çözülmesinin ardından şimdi de dünya genelinde yaşanan bir sorunla karşı karşıya kaldı. 

"SINIRI AŞTINIZ"

Twitter saatler sonra erişime açılmasına rağmen kullanıcılar tweet atamadıklarını fark etti. Kullanıcılar  "Günlük Tweet gönderim sınırını aştın" hatasını aldıklarını gördü. 

Milyonlarca Twitter kullanıcısı, Tweet atmaya çalıştığında "Günlük Tweet gönderim sınırını aştın" uyarısıyla karşılaştı. 

Edinilen bilgiye göre, Twitter’da yaşanan sorunun dünya genelinde olduğu öğrenildi. 

Twitter'da sorunlar bitmek bilmiyor! Tweet atmak isteyen kullanıcılar hatayla karşılaştı 

PROBLEM DÜZELDİ 

Tweet atma problemi bir süre sonra düzelse de bu sefer mesaj kutuları gözükmemeye başladı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...