Tgrt Haber

Windows 11'de Ayarlar menüsü değişiyor: İşte ilk görüntüler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Windows Blog
25 Ağustos 2023 12:36 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 12:40
Windows 11'de Ayarlar menüsü değişiyor: İşte ilk görüntüler
windows 11,

Microsoft, Windows 11 için yayınladığı son beta sürümünde Ayarlar menüsünü yeni tasarımla güncelledi. İşte yeni hali…

Microsoft, Windows 11 ile modern tasarıma geçti ve eski işletim sistemlerinden eser bırakmadı. Halihazırda yeni özellik ve değişikliklerle güncellenen bu işletim sistemi için yeni bir tasarım değişikliği daha gerçekleşiyor.

Windows 11 için yayınlanan son beta derlemesinde Microsoft, Windows 11’in Ayarlar menüsünü daha modern, yepyeni bir tasarıma geçirdi.

AYARLAR MENÜSÜNE YENİ TASARIM

Windows 11 Insider Preview Build 22621.2262 güncellemesinde ortaya çıkan yeni Ayarlar menüsü, tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Örneğin yakında işletim sisteminin “Ayarlar” ekranı açıldığı zaman bizi yeni bir  ekran karşılayacak. Bu yeni ekran hakkında yapılan açıklamada, “Ayarlar içerisinde size dinamik ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunacak yeni bir ana sayfa hazırlıyoruz.

Windows 11'de Ayarlar menüsü değişiyor: İşte ilk görüntüler

 Bunun için cihaz ve hesapla ilgili çeşitli ayarları temsil eden ve yaygın olarak erişilen işlevlere göre gruplandırılmış etkileşimli kartlar oluşturduk. Her kart, gerekli bilgileri ve kontrolleri parmaklarınızın ucuna getirecek şekilde optimize ediliyor. Bu sürümde yedi adede kadar kart göreceksiniz, yakında ise daha fazlası da gelecek.” ifadeleri kullanıldı.

Şu anda beta sürümlerde test edilen yeni Ayarlar menüsü, istenildiği gibi özelleştirilebilir olduğundan kişilere oldukça zaman kazandıracak.

 

Kaynak: Windows Blog
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...