Tgrt Haber

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 14:04 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 14:04
CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
,chp

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Gaziantep'in yeni belediye başkan adayı Muzaffer Ertürk'ün yaşamı, mesleki kariyeri ve siyasi geçmişi...

MUZAFFER ERTÜRK KİMDİR?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muzaffer Ertürk, 16 Ekim 1967 tarihinde Adıyaman'ın Besni ilçesinde doğdu. Henüz bir yaşındayken ailesiyle birlikte Gaziantep'e göç etti. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamlayan Ertürk, lise eğitimini Gaziantep Lisesi'nde aldı.

NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Adıyaman'ın Besni ilçesinde doğan Muzaffer Ertürk, Gaziantep'e göç etmesinin ardından bu şehirde yaşamını sürdürmektedir. Doğum tarihi olan 16 Ekim 1967 itibariyle Muzaffer Ertürk'ün yaşını hesaplayabiliriz.

EĞİTİM VE MESLEKİ KARİYERİ

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olan Muzaffer Ertürk, uzmanlık eğitimini İstanbul ve Trakya Üniversiteleri'nde tamamlamıştır. İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji alanında uzmanlaşmış olan Ertürk, çeşitli kuruluşlara üyedir ve bu alanda pek çok kurs ve sertifikaya sahiptir.

SIYASİ GEÇMİŞİ VE ADAYLIK

Muzaffer Ertürk, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından gösterilmiştir. Uzun yıllardır Gaziantep'te yaşayan ve çalışan Ertürk'ün siyasi kariyeri ve belediyecilik vizyonu, seçim sürecinde merak konusu olmuştur.

Evli ve 3 erkek çocuk babasıdır. Özel bir hastanede çalışmaktadır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet Alagöz 18 Şubat 2024 22:46

Yolunuz ve bahtiniz açık olsun.Allah yardımcınız olsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...