Tgrt Haber

Filistinli sağlık çalışanı yürek yaktı... Yaralı bebeği önce güldürdü sonra gözyaşlarına boğuldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
29 Ekim 2023 09:44 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 10:05
gazze,israil,filistin,hamas,savaş

İsrail saldırılarından yaralı olarak kurtarılan 3 aylık bebeği kucağına alan sağlık personeli önce bebeği güldürmeye çalıştı sonra gözyaşlarına boğuldu.

İsrail-Filistin arasında 7 Ekim günü başlayan savaşta 23. güne gelindi. Hava saldırlarıyla enkaza dönüşen Gazze'de binlerce Filistinli hayatını kaybetti. 

29 bin konutun yıkıldığı şehir adeta koca bir enkaza dönüştü. Hastane ve morgların dolduğu, sağlık sisteminin tamemen çöktüğü Gazze'den acı görüntüler gelmeye devam ediyor. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Bir ambulansta kaydedilen görüntüler izleyenlerin yüreğini yaktı. İsrail'in hava saldırılarından yaralı olarak kurtarılan 3 aylık bebeği kucağına alan personel önce bebeğin acılarını unutturmak için onu güldürdü daha sonra da hüngür hüngür ağlamaya başladı. 

Sağlık çalışanının o anları sosyal medyada gündem oldu. 

ÖLÜ SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR 

 İsrail'in şiddetli saldırıları sonrası Gazze'de öldürülenlerin sayısı 3 bin 195'i çocuk, 1863'ü kadın olmak üzere 7 bin 703'e çıktı. 

İsrail dün akşam Gazze'nin kuzeyi başta olmak üzere bölgeye yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Gazze'nin kuzeyini obüslerle vuran İsrail ordusu, daha sonra da bölgeye yoğun hava saldırıları düzenledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...