Tgrt Haber

Yastık altı yarım altınları çıkarın! Kuyumcularda sil baştan liste

21 Şubat 2024 11:58 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 16:14
Yastık altı yarım altınları çıkarın! Kuyumcularda sil baştan liste
altın,altın fiyatları,kuyumcular

Yatırım amaçlı yastık altında yarım altın biriktirenler için uzmanlar yeni bir yatırım kapısı açtı. Özellikle altını takı olarak tercih edenler için yarım altınlardan arpa bileziklere dönüş önerildi. İşte kuyumculardaki sil baştan liste...

Altın fiyatları artıkça elinizdeki yarım altınlar değere bindi. Altın takı severler için yarım altın tam bir dönüşüme yol açtı. Kuyumcularda listeleri yenileyen arpa bilezikler için şimdi tam zamanı. Uzmanların bir sene içerisinde piyasada altına verilen değerin katlanacağı bildirildi. Bu minvalde hareket eden yatırımcılar yastık altındaki altınlarını fırsata çevirebilir. Üzerine belli miktarda ücret eklenerek elinizdekinin değerini katlayabilirsiniz. 

YASTIK ALTI YARIM ALTINLARI ÇIKARIN!

Yarım altınları olanlar hızla kuyumcunun yolunu tutabilir. Altın fiyatlarındaki yükseliş bu kez fayda sağlayacak. Yarım altınların değerini artıracak olan arpa bilezikler hem takı olarak da kullanılabilir. Ayarı ve gramı olarak değişen arpa bilezikler görünüş olarak modern olduğu için tercihler o yönde arttı.

Yastık altı yarım altınları çıkarın! Kuyumcularda sil baştan liste - 1. Resim

Son yıllarda altın takılarda trend olan arpa bilezikler, için bir derleme hazırladık. Arpa bilezik genellikle Ege yöresinde sıklıkla kullanılır. Düğün ve derneklerde tercih edilen arpa bilezikler, yatırım olarak alındı. İşsizliği olmayan arpa bilezikler tercih haline geldi. İki yarım altından bir arpa bilezik alınabilir. Altın fiyatları Ons üzerinden sıklıkla fiyat oranı değişiyor. 

Yastık altı yarım altınları çıkarın! Kuyumcularda sil baştan liste - 2. Resim

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Ons altın bugün dolarda 2.029'dan başladı. Bu fiyat üzerinden gram altın 2.023 TL, çeyrek altın 3.308 TL, yarım altın 6.617 TL'den satışa sunuldu. Yaklaşık bir kaç haftadır yükselişte olan altın fiyatları, yatırımcıların ilgi odağını artırdı. Altın fiyatlarındaki değişim kadar kuyumculardan alınan açıklamalara göre piyasada azalan çeyrek, gram ve yarım altınlar yerine bilezik tarzı işlemesiz altın takılar daha değerli oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...