Tgrt Haber

Fenerbahçe bunda da kaybetti! 2024 Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsa performansı belli oldu

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
02 May 2024 15:32 - Güncelleme : 02 May 2024 15:37
Fenerbahçe bunda da kaybetti! 2024 Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsa performansı belli oldu

2024 yılının ilk çeyreğinde dört büyük takımın borsa performansı verileri ortaya çıktı. Fenerbahçe borsada da kaybetti. Borsa da hisse değerlerinde Ocak-Nisan aylarına ait sonuçlar taraftarları üzdü.

Süper Lig'te kıran kırana ilerleyen Fenerbahçe ve Galatasaray takımları bu kez borsa da karşı karşıya geldi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2024 yılının ilk çeyreğine ait borsa verileri açıklandı. 

2024 GALATASARAY, FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'UN BORSA PERFORMANSI BELLİ OLDU

Yıl başından bu yana hisse fiyatları Galatasaray'ın yüzde 39,8, Trabzonspor'un yüzde 29,7 ve Beşiktaş'ın yüzde 11 artış kaydederken Fenerbahçe'nin hisse fiyatı yüzde 4,5 azaldı.

Fenerbahçe bunda da kaybetti! 2024 Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsa performansı belli oldu - 1. Resim

2023 yılında Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisseleri yüzde 621,6 değer kazanarak tüm zamanların en iyi yıllık performansını sergilemişti. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...