Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Japon golcü

11 May 2023 20:56 - Güncelleme : 11 May 2023 21:08
Fenerbahçe'ye Japon golcü
Süper Lig,Fenerbahçe,Celtic,transfer,Kyogo Furuhashi

Fenerbahçe gelecek sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gündemine son olarak Japon golcü Kyogo Furuhashi geldi.

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia ile henüz yeni sözleşme imzalamayan Fenerbahçe, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Sarı-lacivertlilerin Celtic'in golcü futbolcusu Kyogo Furuhashi'nin menajeri ile temasa geçtiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin sezonun bitmesiyle birlikte İskoç devi Celtic'in 28 yaşındaki Japon golcüsü Kyogo Furuhashi için Celtic'in kapısını çalacağı ve resmi teklifi yapacağı belirtildi.

45 MAÇTA 30 GOL ATTI, 5 ASİST YAPTI!

2021 yılında Vissel Kobe'den İskoç kulübüne 5.4 milyon Euro karşılığında transfer olan Furuhashi, bu sezon çıktığı 45 maçta 30 gole imza attı. Yıldız oyuncu 5 de asist yaptı. Japon Milli Takımı'nda 16 kez forma giyen Furuhashi 3 kez ağları sarstı.

KYOGO FURUHASHİ KİMDİR?

Kyogo Furuhashi, 20 Ocak 1995 tarihinde Ikoma, Nara şehrinde doğdu.

1,70 m boyundaki Kyogo Furuhashi hücum hattında forma giyiyor. Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanan Japon golcü, İskoç ekibi Celtic'de oynamaktadır.

Kyogo Furuhashi'nin 19 Temmuz 2021'de transfer olduğu Celtic ile sözleşmesi 31 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek.

Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...