Tgrt Haber

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'ye lisans çıkarılmayacak

25 Temmuz 2021 16:02
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'ye lisans çıkarılmayacak
Omar Elabdellaoui,Galatasaray

Yılbaşında yaşadığı talihsiz kazanın ardından takımla çalışmalara başlayan Omar Elabdellaoui'nin, sahalara dönüşünün 6 ayı bulması bekleniyor. Galatasaray'ın Norveçli sağ beke lisans çıkarmayacağı öğrenildi.

Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında 5-1 mağlup olarak, taraftarlarda büyük hayal kırıklığına neden olan Galatasaray, yeni transferlerini bir bir açıklıyor. Bir yandan kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, bir yandan da gidecek oyuncuları hazırlamaya başladı.

Yeni sezonda takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı karar gereği kadrolarında 8+6 olmak üzere toplam 14 yabancı bulundurabilecek. Aslan'ın, mevcut kadrosu içerisinde yabancı pasaportuna sahip 15 oyuncusu var. Nijeryalı iki futbolcu Ozornwafor ve Jesse Sekidika'nın kiralanması bekleniyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; takımla idmanlara başlasa da tedavisi en az 6 ay daha sürecek olan Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'ye ise lisans çıkarılmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...