Tgrt Haber

Süper Lig'i sallayacak transfer hamlesi: Kerem Aktürkoğlu ezeli rakibe gidiyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
15 May 2024 21:25 - Güncelleme : 15 May 2024 21:26
Süper Lig'i sallayacak transfer hamlesi: Kerem Aktürkoğlu ezeli rakibe gidiyor!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun yaz transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Avrupa ekiplerinin peşinde olduğu milli futbolcuya Beşiktaş'ın da talip olduğu öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'de bitime iki hafta kalan takımların yeni sezon kadro planlamaları da başladı. Üst üste ikinci şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Süper Lig ve Avrupa kulüplerini peşine taktı.

FORMASINI BARIŞ ALPER'E KAPTIRDI

Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim döneminden itibaren gösterdiği gelişimle dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği merak konusuydu.

Birçok kulübün transfer listesinde yer alan milli futbolcu ligin ikinci yarısında formasını Barış Alper Yılmaz'a kaptırdı.

SÜRPRİZ BEŞİKTAŞ İDDİASI!

Son haftalarda teknik direktör Okan Buruk'un ilk 11 tercihinde yer almayan Kerem Aktürkoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fotospor'un haberine göre; Kerem Aktürkoğlu, ezeli rakip Beşiktaş'ın radarına girdi.

Süper Lig'i sallayacak transfer hamlesi: Kerem Aktürkoğlu ezeli rakibe gidiyor! - 1. Resim

GÖRÜŞME YAPILACAK

Haberde Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ile temasa geçerek bir görüşme yapacağı ifade edildi.

AVRUPA OLMAZSA BEŞİKTAŞ

Milli futbolcunun kendisiyle ilgilenen yurt dışından bir takım ile anlaşamaması halinde Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakabileceği belirtildi.

52 MAÇTA 15 GOL-9 ASİST

2020'de 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 52 maçta 15 gol atarken 9 da asist yaptı.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...