Tgrt Haber

Başakşehir'de derneğe silahlı saldırı: Yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 May 2024 22:42 - Güncelleme : 25 May 2024 00:32

Başakşehir'de Sinoplular Derneği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde akşam saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir derneğe gerçekleştirilen silahlı saldırıda bazı vatandaşlar yaralandı.

Olay Altınşehir Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde meydana geldi. 

DERNEKTEKİ 5 KİŞİ YARALANDI

Derneğe kimliği belirsiz kişiler, silahla birçok kez ateş etti. Olay sonrası şüpheliler kaçarak kayıplara karışırken, dernekte bulunan Ahmet G., Yakup A., Muhammet B., Furkan Ö. ve İsmail D. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı 5 kişi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ŞÜPHELİLER KAÇTI, POLİSLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Derneğin etrafı güvenlik şeridi ile kapatılırken olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı.

Polis ekiplerinin kaçan şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...