Tgrt Haber

İzmir'de nikah sırasında 'dua' tartışması! Memur, dua edilmesine izin vermedi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2024 14:20 - Güncelleme : 06 May 2024 14:29

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir nikah salonunda 'dua' krizi çıktı. Nikahtan önce dua etmek isteyenler memur tarafından engellendi. Tartışma başlatan anlar sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Tören öncesi dua etmek isteyen aile üyeleri, nikah memurunun tepkisiyle karşılaştı. 

"BURASI RESMİ DAİRE"

Törene katılan şahitlerden birisi, "Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak." deyince memur mikrofonu alarak "Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire, evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." dedi.

Aile üyeleri uyarıyı ciddiye almayıp dua etmeye devam edince bu kez de müzik açıldı. O anlar sosyal medyada tartışma başlattı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...