Tgrt Haber

Marmaray'da korku dolu anlar! Bir genç raylara düştü

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 May 2024 11:02 - Güncelleme : 25 May 2024 11:05

Marmaray'ın Zeytinburnu durağında bir genç raylara düştü. Dengesini kaybeden genç apar topar hastaneye kaldırılırken, seferlerde gecikme yaşandı.

Marmaray’ın Zeytinburnu İstasyonu’nda dengesini kaybeden genç raylara düştü. Kaza nedeniyle Gebze yönünde seferlerde gecikmeler yaşanırken, yaralı genç itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

MARMARAY'DA KORKU DOLU ANLAR! 

Olay saat 10.00'da Zeytinburnu Marmaray İstasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 24 yaşında olduğu öğrenilen Emre Aşık, dengesini kaybederek raylara düştü. Raylara düşen genci gören istasyon görevlileri ve yolcular durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan genci ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Marmaray'da korku dolu anlar! Bir genç raylara düştü - 1. Resim

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Gebze yönündeki seferler bir süre gecikmeli yapıldıktan sonra normale döndü. İstanbul Üniversitesi Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gencin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...