Tgrt Haber

Noter yanlış yazdı, otomobili efsaneler arasına girdi.. Satın almak isteyenler sıraya girdi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2023 23:51 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 23:51
Bursa,,noter,otomobil,tofaş

Bursa'da elektrik teknikerliği yapan Mustafa Bilge, 98 model Tofaş marka aracı için yazılan "satılık değildir" yazısına rağmen "niye satmıyorsun" baskısıyla karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı. Bilge, 300 bin TL’yi aşan tekliflere rağmen aracını satmak istemiyor.

Bursa İnegöl’de 3 yıl önce satın aldığı 98 model Tofaş marka aracını satmamak için ilginç bir yola başvuran elektrik teknikeri Mustafa Bilge (41), aracını satın almak isteyenlere karşı aracına astığı "satılık değildir" yazısıyla önlem aldı. 3 yıl önce aldığı arabasına astığı yazıdan dolayı bu sefer de "niye satmıyorsun" sorularına maruz kalan Bilge, çare arıyor.

“SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

300 bin TL'yi aşan tekliflere rağmen aracını satmayan Bilge, aracını satmayı düşünmediğini vurguluyor ve internet üzerinde dahi ilan vermek istemediğini belirterek "Özellikle, satmama sebebimiz Doğan hastalığımızın olması. Küçüklükten beri Tofaşla büyüdük. Satmayı da ne kadar verirlerse versinler düşünmüyorum. İleride şartlar değişebilir ancak şu an için düşünmüyorum" dedi.

Tofaş model arabasını satmayan istemeyen Mutlu, ne yapacağını şaşırdı.

“FAZLA BİR MASRAF AÇMIYOR”

"Araç 3 yıldır bende. Biz ailecek Tofaş hastasıyız” diyen Bilge, “Ailede mutlaka 1 tane standart vardır. Babamda da Doğan L var. Araç temiz, rengi de güzel, dikkat çekici ve aldığımızda fiyatı da makul gelmişti o zamana göre. Kötüsü de vardı iyisi de vardı. Param buna yetti ve bunu aldım. Memnunum sıkıntısı yok. Fazla bir masraf açmıyor, satıcı da değilim. Arabama bakıp biniyorum. Hafta sonu da hafta içi de olsa kullanıyoruz genelde" ifadelerini kullandı.

HATALI BASILDI, ÖZEL OLDU

Mustafa Mutlu, noterden geçtiğinde Doğan 2 yazdığını fark ettiğini ifade ederek hatalı baskının özel baskıya dönüştüğünü anlattı. Mutlu, “Bu Doğan 2 ne oluyor dedim. Bir şey olmaz dedi. Ben de Türkiye’de sayılı olduğunu fark ettim. Belki 3 tane bile yoktur. Resmi olarak hatalı ancak bize bir sıkıntı yaşatmıyor. Türkiye hatlarında da öyle geçiyor. Kimse de sormuyor" dedi.

Mutlu, “niye satmıyorsun” ısrarlarına karşı direndiğini ve aracını satmak istemediğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...