Tgrt Haber

Para dolu çantayı saniyeler içinde çaldı: O anlar kamerada

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 May 2024 14:40 - Güncelleme : 22 May 2024 14:55

İstanbul Güngören'de hırsız park halindeki otomobilin içinden 5 bin 500 Euro ve 20 bin TL olan çantayı çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Güngören Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Meşe Sokak üzerinde meydana gelen olayda, A. Ş. isimli vatandaş sokak üzerine otomobilini park etti. Kendisini takip eden Gürcistan uyruklu hırsız, jamer ile sinyali kesip aracın sağ koltuğunda bulunan içinde 5 bin 500 Euro ve 20 bin TL olan çantayı çalarak kayıplara karıştı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

İhbar üzerine konuya ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde ekipler, kimlik bilgileri tespit edilen Akaki S. ve Giorgi T. isimli şahısların Fatih'te farklı bir otodan hırsızlık konusundan yakalandıkları bilgisi üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine intikal ettirilerek tahkikata başladı. İşlemleri tamamlanan şüpheli şahıslar Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...