Tgrt Haber

Son dakika! Jetler PKK'lıları inlerinde vurdu: Aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2024 16:58 - Güncelleme : 06 May 2024 17:29

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekatı ile öldürüldüğünü duyurdu.

Yurt içinde ve dışında terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

 Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekatı ile öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRÜ BİTİRMEKTE, MİLLETİMİZİ BU BELADAN KURTARMAKTA KARARLIYIZ"

MSB'nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...