Tgrt Haber

Son Dakika! MSB paylaştı! 3 terörist teslim oldu

23 Ocak 2024 19:42 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 20:01
Son Dakika! MSB paylaştı! 3 terörist teslim oldu
,pkk

Son dakika haberi... PKK çözülmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, 3 teröristin sınır karakolunda teslim olduğunu bildirdi.

Çözülme noktasına gelen terör örgütü PKK üyeleri bir bir teslim oluyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sınır ötesindeki barınma alanlarından kaçan 3 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu paylaştı.

MSB: HABUR SINIR KARAKOLUNA TESLİM OLDULAR

Milli Savunma Bakanlığı 3 teröristin teslim olduğunu duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada, "Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist, Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu." denildi.

ŞIRNAK’TA TERÖR OPERASYONU: 5 TUTUKLAMA

Öte yandan yurt genelinde de terörle mücadele sürüyor. Şırnak'ta kolluk kuvvetlerince PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik devam eden operasyonlarda gözaltına alınan 15 şüpheliden 5'i tutuklandı. Terörle mücadele çerçevesinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent merkezi ve ilçelerde PKK/KCK ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon yapıldı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 15 şüpheliden 5’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 2'si ifadesi alındıktan sonra, 8 şüphelide adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...