Tgrt Haber

Son dakika! Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2024 12:13 - Güncelleme : 24 May 2024 12:33

Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 28 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ı adliyeye getiren aracın kaza geçirdiği ve camlarının kırıldığı öğrenildi.

Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ını dava için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na götüren cezaevi aracı Büyükçekmece'de kaza yaptı.

Seyir halindeki bir otomobilin lastiği bilinmeyen bir nedenle patladı. Lastiğin patladığı fark eden sürücü yol kenarında durdu. Bu sırada dolandırıcılıktan yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı, Çağlayan'a doğru hareket halindeydi.

Son dakika! Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı - 1. Resim

SEÇİL ERZANI TAŞIYAN CEZAEVİ ARACI KAZA YAPTI 

Lastikten kopan parçalar, Seçil Erzan'ı dava için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na götüren cezaevi aracının camına doğru savruldu. Çarpmanın etkisiyle cezaevi aracının camı kırılırken, araç durdu.

ERZAN BAŞKA ARACA NAKLEDİLDİ

Kazada ölen ya yaralanan olmazken, Seçil Erzan'ı adliyeye götürmek için olay yerine bir midibüs çağrıldı.

Kısa süre sonra oraya gelen midibüse alınan tutuklu sanık Seçil Erzan, adliyeye nakledildi. Kaza sonrası ön camında çatlak oluşan cezaevi aracı ise Silivri Cezaevine geri döndü.

Öte yandan kazanın ardından cezaevi aracından indirilen Seçil Erzan'ın midibüse alındığı anlar ise kameraya yansıdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...