Tgrt Haber

Üstgeçitte 'kötü koku' cinayeti: Pisliği hakladım

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Sabah
26 May 2024 12:26 - Güncelleme : 26 May 2024 12:30
Üstgeçitte 'kötü koku' cinayeti: Pisliği hakladım

Bir süredir sokakta yaşayan 65 yaşındaki Özkan Yarar geceyi geçirmek için girdiği üst geçit asansöründe kötü koktuğu gerekçesiyle bir genç tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay sırasında alkollü olduğu öğrenilen 17 yaşındaki şüpheli B.B. gözaltına alındı.

İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa mahallesinde ailesini uzun süre önce kaybeden, 65 yaşındaki Özkan Yaşar sokaklarda yaşamaya başladı. Sabah'ın aktardığına göre, Yarar gündüzleri bölgede geziyor gece uyumak için ise Samatya'daki yaya üst geçidindeki asansör içinde kalıyordu. Olay günü akşam saatlerinde 4 genç sahilde alkol alıp yola çıktılar. 4 genç yolun karşısında geçmek üzere asansörü çağırınca içinde Özkan Yarar'ı da gördüler. İçlerinden biri Yarar'a "Kötü kokuyorsun, pislik adam" dedi.

KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Bir anda bıçağını çıkarıp yaşlı adamı yaraladı. Şüpheli şahıs ardından asansörden uzaklaşan arkadaşlarının yanına gidip "pisliği hakladım" dedi. 3 arkadaştan biri inanmadı. Onunla beraber şüpheli B.B. yoluna devam etti. Ancak iki arkadaşı şüphelendi ve hemen dönüp asansörü kontrol ettiler. Asansörde yaşlı adamı kanlar içinde gören gençler polise haber verip ambulansı aradılar. Ancak hastaneye kaldırılan adam hayatını kaybetti.

ALKOLLÜ ÇIKTI

İhbar üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin kimliği tespit edildi.17 yaşındaki B.B. İlçe Çocuk Büro amirliğine teslim edildi. Şüphelinin ifadesinde alkollü olduğunu o sebeple kötü koku meselesine takıldığını öne sürdüğü iddia edildi. 

 

 

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...