Tgrt Haber

ABD'de 11 ev aldığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
21 Kasım 2023 09:25 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 13:56
eylül öztürk,Dilan Polat

ABD'den 11 ev satın aldığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Açıklasam da inanmayacaksınız ki. Açıklayan kimseye inanmadınız...” dedi.

Birkaç gün önce aralarında Dilan ve Engin Polat’ın da olduğu neredeyse tüm fenomenlerin yer aldığı fotoğraf karesi ortaya çıkmış ve günlerce konuşulmuştu. Fotoğraf karesinde yer alan fenomen Eylül Öztürk, ABD’den 11 ev satın aldığı iddiaları sonrası açıklama yaptı.

ABD’DEKİ EVLERİN TAPUSUNU DEVRETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

İlke Alagöz, Murat-Yasemin Yiğit, Tolunay-İleyda, Nez Demir, Eylül Öztürk, Kadir Yiğit, Tuğba Aşkın, Feyza Hakyemez ve Muhammed Oğuz Başar isimli yüksek takipçili isimlerin yer aldığı fotoğraf karesinin 2019 yılından kalma olduğu ortaya çıktı. Fotoğraf karesindeki tüm fenomenler mercek altına alınırken, eşi Barış Kenan Özkan ve oğlu ile Amerika'ya yerleşen Eylül Öztürk'ün, Takvim haberine göre Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından ABD'deki evlerinin tapusunu eski ev sahibine devrettiği iddia edildi.

ABD'de 11 ev aldığı iddia edilen fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

EYLÜL ÖZTÜRK’TEN İDDİALAR SONRASI İLK AÇIKLAMA GELDİ

ABD'den 11 ev satın aldığı iddiasına sosyal medya hesabından açıklama yapan Eylül Öztürk, "Gündemle ilgili açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama ben ne açıklama yapayım? Benim yaptığım açıklamanın herhangi bir hükmü olacak mı bu insanlar nezdinde mesela? Desem ki 'o öyle değil böyle', inanacaklar mı? İnanmayacaklar" sözleriyle iddiaları yalanladı.

ABD'den ev aldığı iddiaları hakıında da konuşan Öztürk, "5 evle başladık, 24 ev oldu, sonra 11'e düştü falan... Başına şey yazıyorlar 'iddiaya göre'... "Yalanın sınırı yok anlatabiliyor muyum? Başına 'iddiaya göre yaz, devamına istediğin her şeyi yazabilirsin. Hangi birine cevap vereyim?" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...