Tgrt Haber

Arabeskin Prensi Hakan Altun’dan şaşırtan arabesk müzik açıklaması!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
27 Temmuz 2023 12:26 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 12:39
Arabeskin Prensi Hakan Altun’dan şaşırtan arabesk müzik açıklaması!
hakan altun

Harbiye Açık hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşan Hakan Altun, konser öncesi içini döktü. Arabesk müzik sanatçısı olan Altun’un arabesk müzik hakkındaki yorumları kısa sürede gündem oldu.

Arabesk müziğin sevilen sesi Hakan Altun, konser öncesi verdiği röportajda; Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum. Biz arabesk müziği seviyoruz, arabesk yaşamı sevmiyoruz" sözlerine yer verdi.

Hakan Altun, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Altun, konserinde 'Sıkıntılı Şarkılar Serisi' olarak adlandırdığı şarkıları seslendirdi.

Arabeskin Prensi Hakan Altun’dan şaşırtan arabesk müzik açıklaması!

"ARABESK YAŞAMI SEVMEM"

Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hakan Altun, "Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum. Biz arabesk müziği seviyoruz, arabesk yaşamı sevmiyoruz. Arabesk yaşam bedbaht bir yaşamdır. Ben hayata gülerek bakmanın daha manalı olduğunu düşünüyorum. Arabesk bir müzik türüdür, yaşam şekli değildir. Kimsenin arabesk müzik dinleyip, karalar bağlamasını istemem" dedi.

Yaz sezonu konserlerine aralıksız devam eden Hakan Altun, yakın tarihte yeni bir şarkı hazırladıklarını, yaz bitmeden kliplendirerek sevenleriyle buluşturacağının müjdesini de verdi.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...