Tgrt Haber

Bennu Yıldırımlar'dan ekranlara sert dönüş yaptı! Bahar'ın Demet Evgar'ına yardıma geliyor

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
25 May 2024 15:11 - Güncelleme : 25 May 2024 15:11
Bennu Yıldırımlar'dan ekranlara sert dönüş yaptı! Bahar'ın Demet Evgar'ına yardıma geliyor

Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekoru kıran Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar'ın yardımına Bennu Yıldırımlar geliyor.

Dizi dünyasındaki değişimleri anında paylaşan Birsen Altuntaş, bu kez Bahar dizisine Bennu Yıldırımları'n geleceğini duyurdu. Başrol oyuncusu Demet Evgar sayesinde dizi adeta izlenme rekoru kırdı. 

BENNU YILDIRIMLAR'DAN EKRANLARA SERT DÖNÜŞ! 

Yaprak Dökümü dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Bennu Yıldırımlar, Bahar dizisine avukat rolüyle gelecek.  Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı ve izlenme rekoru kıran Bahar dizisine gelen efsane oyuncu yakın çevresine çok heyecanlı olduğunu belirttiği ortaya çıktı. 

Bennu Yıldırımlar'dan ekranlara sert dönüş yaptı! Bahar'ın Demet Evgar'ına yardıma geliyor - 1. Resim

54 yaşındaki Bennu Yıldırımlar, son olarak 2020-2022 yılları arasında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Ekranlara bir yıla yakın ara veren Bennu Yıldırımlar, Bahar'ı boşamaya çalışacak olan oyuncu 2 hafta dizide yer alacak. Akabinde dizi 11 Haziran Salı akşamı sezon finali yapacak. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...