Tgrt Haber

Hatası pahalıya patladı! Masterchef’in iddialı yarışmacısı elendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
20 Kasım 2023 12:07 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 12:07
Hatası pahalıya patladı! Masterchef’in iddialı yarışmacısı elendi
masterchef,acun ılıcalı

Dün akşam yayınlanan Masterchef yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Tolga, Batuhan, Ayaz, Esra, Eren ve Hasan arasında yapılan mücadelede Ayaz yarışmaya veda eden isim oldu.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Tolga, Dilara, Esra, Ayaz, Batuhan, Eren ve Hasan arasında gerçekleşen eleme mücadelesinde Ayaz’ın yaptığı hata, elenmesine neden oldu.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM AYAZ OLDU 

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı programda dün akşam 2 etaplı eleme mücadelesi verildi. Ayaz süre bittikten sonra tabağına müdahale ettiği için değerlendirmeye alınmadı. Böylece otomatik olarak 2. etaba kalan Ayaz yarışmaya veda etti.

Hatası pahalıya patladı! Masterchef’in iddialı yarışmacısı elendi

EN BAŞARILI TABAĞI TOLGA YAPTI

İkinci tura kalan Tolga, Batuhan, Esra ve Ayaz elenmemek için mücadele verdi. En başarılı yemeği yapan isim Tolga olurken, son ikiye kalan Batuhan ve Ayaz'dan gecenin en başarısız tabağını yapan isim ise Ayaz oldu. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...