Tgrt Haber

Masterchef’te gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı veda etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
06 Kasım 2023 10:19 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 12:25
Masterchef’te gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı veda etti
masterchef

Dün akşam yayınlanan Masterchef yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Alican, Cemre, Esra, Batuhan, Barış, Tolga ve Dilara arasındaki mücadelede elenen isim Barış oldu.

Masterchef’in finaline doğru adım adım gidilirken, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğinde eleme heyecanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

 YARIŞMACILAR EN İYİ TABAĞI HAZIRLAMAK İÇİN MÜCADELE ETTİ 

MasterChef All Star'da ilk etabında yarışmacılar Brüksel lahanası ve nar ile lezzetli tabaklar hazırladı. Dilara, Cemre ve Alican oldu en iyi tabakları hazırlayarak elenmekten kurtuldu.

MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM BARIŞ OLDU 

Batuhan, Tolga, Esra ve Barış ise Tournedos Rossini yapmaya çalıştı. Jüri üyelerinin tadımı sonrası en başarısız yemeği yapan isim Barış oldu.

Masterchef’te gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı veda etti

MASTERCHEF BARIŞ KİMDİR?

Masterchef'te elenen yarışmacı Barış Demir 23 yaşında ve yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. Bodrum Torba'da bir otelde çalışan Barış Demir aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başlamıştır. Ailesinin kebapçı olduğunu söyleyen Barış, dün akşam Masterchef'e veda etti. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...