Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 May 2024 14:02 - Güncelleme : 21 May 2024 17:21

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteriyle yer alan Müjde Uzman, bu sabah ilaçlar almasına rağmen uyuyamadığını belirterek hastalığından bahsetti. Tükenmişlik sendromuna yakalanan Müjde Uzman, tüm yaşadıklarını bir anlattı.

Sabah hastanelik olduğunu belirten Müjde Uzman​, aldığı ilaçlara rağmen uyuyamadığını belirtti. Peş peşe sosyal medya​ hesabından video yayınlayan oyuncu​ tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı. 

MÜJDE UZMAN TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANDI 

Uyuyamadığını belirten oyuncu, hastaneye gittikten yaşadıklarını anlatarak "6 bayıltacak dozda ilaçlar içeren bir serum yememe rağmen uyuyamadım. Günlerdir. alerji ve astım sebepli uyku yapan ilaçlar da içiyorum" dedi. Bir bir yaşadığı zor anları paylaşan oyuncu daha önce Meryem Uzerli'den duyduğumuz tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıkladı. 

Uzman yayınladığı videoda, "Hepsini okuyanlar için... Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi 'Halledersin aslansın kaplansın' cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakaladığını açıkladı - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakaladığını açıkladı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...