Tgrt Haber

Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yakın arkadaşları dahil yüzlerce kişiyi sildi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2023 10:11 - Güncelleme : 06 Mart 2023 11:30
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yakın arkadaşları dahil yüzlerce kişiyi sildi!
magazin,uraz kaygılaroğlu

Son olarak rol aldığı ‘Üç Kuruş’ isimli dizideki başarılı performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabında temizlik yaptı. Aralarında yakın arkadaşlarının da bulunduğu yüzlerce kişiyi takipten çıkan oyuncunun bu davranışının nedeni merak konusu oldu.

Sefirin Kızı dizisindeki Gediz rolüyle ünlenen Uraz Kaygılaroğlu, büyük Kahramanmaraş depremleri sonrasında UCİM elçisi olarak deprem bölgesine gitmiş uzun bir sür çocuklarla zaman geçirmişti. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından çok sayıda takipçisini çıkararak dikkat çekti. Arasında yakın arkadaşları Kaan Yıldırım, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli ve Demet Özdemir’in de bulunduğu birçok kişiyi takipten çıkan ünlü oyuncunun bu hareketinin nedeni merak konusu o0ldu.

400 KİŞİYİ SİLDİ

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabında adeta detoks yaptı ve yaklaşık 400 kişiyi takipten çıkardı. Uraz Kaygılaroğlu'nun takipten çıkardığı isimler arasında yakın arkadaşı Kaan Yıldırım'ın yanı sıra Engin Öztürk, Demet Özdemir, Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı gibi isimler bulunuyor. Uraz Kaygılaroğlu kısa süre içinde arkadaşı Kaan Yıldırım'ı tekrar takibe alması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...