Tgrt Haber

Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik ayrılık! Başka diziyle anlaştı bile

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
22 Eylül 2023 10:38 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:57
Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik ayrılık! Başka diziyle anlaştı bile
dizi,ilayda alişan

ATV ekranında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik ayrılık izleyiciyi şaşırtacak. Başrolünde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan ve Hande Soral'ın yer aldığı dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde ayrılık yaşanacak.

ATV ekranında cuma günleri yayınlanan Ateş Kuşları dizisi bu hafta 26. bölümle yayında olacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide, ölüm sahnesi izleyicinin dikkatini çekmişti. Dizinin yeni bölümlerinde beklenmedik ayrılık yaşanacak. Dizideki oyunuc yeni diziye transfer olacak. 

ATEŞ KUŞLARI'NDA BEKLENMEDİK AYRILIK 

 “Ateş Kuşları”nda önemli bir ayrılık yaşanıyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin Nizam’ı Nizam Namidar diziye veda ediyor. Usta oyuncu yeni bir projeye transfer oldu ve  “Saklambaç” dizisiyle el sıkıştı.

Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik ayrılık! Başka diziyle anlaştı bile

Nizam Namidar, Star TV’de perşembe akşamları yayınlanması beklenen Saklambaç dizisinde “Atıf” rolünü oynayacak. Atıf, Naz’ın (Asude Kalebek) dedesi, Filiz’in (Ceyda Düvenci) de babasıdır. İncila (Cemre Baysel) ile halası Müberra (Açelya Devrim Yılhan) bu eve çalışmaya gelmiştir. Bu ailenin yanı sıra bir de Mete’nin (Uraz Kaygılaroğlu) ailesi vardır. 

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...