Tgrt Haber

Ateş Kuşları'na Bir Zamanlar Çukurova'dan transfer! Senaryo baştan yazılacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ağustos 2023 16:53 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 17:35
Ateş Kuşları'na Bir Zamanlar Çukurova'dan transfer! Senaryo baştan yazılacak
dizi

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nın okuma provası başladı. Başrolünde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik'in yer aldığı diziye yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu dahil olacak.

ATV dizisinde yayınlanan Ateş Kuşları dizisi eylül ayında izleyicisiyle buluşacak. 2. sezon okuma provalarına başlayan oyuncular, setten kareleri de paylaştı. Ateş Kuşları dizisine ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Gafur karakteri de dahil oldu. 

ATEŞ KUŞLARI'NA BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN TRANSFER 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şu günlerde İtalya’da fırtınalar estiren “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Gafur’u Bülent Polat, “Ateş Kuşları” dizisinin kadrosuna katıldı. Polat dizide Doktor Feza rolünü oynayacak. Bülent İşbilen ile Yıldız Aşanboğa’nın yönettiği dizinin 1 Eylül Cuma gününe yetiştirilmesi hedefleniyor. Zor sahnelerin yer aldığı dizinin ilk bölüm çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa salı günü başlayacak.

Ateş Kuşları'na Bir Zamanlar Çukurova'dan transfer! Senaryo baştan yazılacak

BÜLENT POLAT KİMDİR?

 8 Mart 1979 Tunceli doğumlu Bülent Polat, 1993 yılında "Yer Gösterme" ile başlayan profesyonel tiyatro yaşamı, 1994'te peş peşe rol aldığı oyunlarla devam etti. 2004'te Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programında Engin Günaydın ile beraber her hafta yayınlanan bölümlerde damatlar adında kısa skeçlerle çıktı. Bülent Polat Buzda Dans adlı yarışmaya katıldı. Ardından ABD'ye gidip önce dil sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı.

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gülayşe 15 Ağustos 2023 11:45

İnşallah ikinci sezon birinci sezondan daha güzel olur

Sonraki Haber Yükleniyor...