Tgrt Haber

Bir dizinin daha fişi çekildi! Final için tarih belli oldu

05 May 2024 10:04 - Güncelleme : 05 May 2024 10:20
Bir dizinin daha fişi çekildi! Final için tarih belli oldu

Korkma ben yanındayım dizisinin ardından NOW TV bir dizi için daha final kararı aldı. Dizinin son bölümü için tarih de belli.

NOW TV, yeni sezona hazırlanmaya başladı. Reytinglerde kaybeden diziler için bir bir final kararı geliyor. NOW'da yayımlanan Korkma Ben Yanındayım dizisinin ardından bir dizi için daha kötü haber geldi.

Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisi bitiyor.

Bir dizinin daha fişi çekildi! Final için tarih belli oldu - 1. Resim

ŞAHANE HAYATIM 30. BÖLÜMLE VEDA EDECEK

Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizinin reytinglerinin ikinci sezon onayı almaya yetmediği ortaya çıktı. Son olarak 25. bölümü yayınlanan dizi için final kararı alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sezona büyük umutlarla başlayan dizinin bir değişiklik olmazsa 30. bölümde ekrana veda etmesi planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sarper 5 Mayıs 2024 10:59

Fazla bile sürdü.

Sonraki Haber Yükleniyor...