Tgrt Haber

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca şarkılarını okumak için stüdyodan çıkmadı: 300 saat çalıştım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
13 Kasım 2023 17:38 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 17:38
İsmail Hacıoğlu Cem Karaca şarkılarını okumak için stüdyodan çıkmadı: 300 saat çalıştım
ismail hacıoğlu,cem karaca

Cem Karaca’nın hayatının anlatıldığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde usta ismin şarkılarını seslendiren İsmail Hacıoğlu, yaşadığı zorlu süreci “Bizim şan dersi ve stüdyo süresiyle 300 saati geçmişiz. Film için dişler yapıldı, saçlar, sakallar yapıldı. 2,5-3 saat her gün makyajım sürdü.” sözleriyle anlattı.

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca’nın hayatını anlatıldığı filmde Cem Karacayı oynayacak. Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın şarkılarını söylemek için uzun süre ders aldığını anlatan oyuncunun şan dersleri ve stüdyoda 300 çalıştığı ortaya çıktı.

“300 SAAT ŞAN DERSİ ALDIM”

Cem Karaca rolü için iyi bir hazırlık yaptığını anlatan oyuncu, usta ismin şarkılarını kendisi seslendirmek istediğini söyleyerek şaşırttı. Filmin ekibine bu kararı söylediği anı anlatan Hacıoğlu,  “Yüksel (Aksu) abi ile oturduğumda ‘Şarkıları ben okuyacağım değil mi abi?’ dedim. ‘Nasıl yani sen mi okuyacaksın?’ dedi. En azından deneyelim dedim. Önce bir bakın bakalım tadındaydı. Sonra Cem Öget’le tanıştım. Bana Cem Karaca şarkıları okuttu… Çalışınca oluyor galiba… Bu arada bu bize göre… Seyirci kararını verecek en sonunda… Tabii ki onlar konuşacak. En son o olmuş ya da olmamış diyecek. Bizim şan dersi ve stüdyo süresiyle 300 saati geçmişiz. Film için dişler yapıldı, saçlar, sakallar yapıldı. 2,5-3 saat her gün makyajım sürdü. En çok o zorladı beni, son dönemlerde kilo vermiştim. Güzel denk geldi. 62 kiloda yakaladık birbirimizi…” dedi. 

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca şarkılarını okumak için stüdyodan çıkmadı: 300 saat çalıştım

CEM KARACA’NIN GÖZYAŞLARI FİLMİ OYUNCULARI

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü oynayacağı "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filmine Yüksel Aksu imza atıyor.Filmi Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı. Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ve yakın çevresinin danışmanlığını yaptığı filmde Melisa Aslı Pamuk Cem Karaca’nın eşlerinden Feride’ye, Buçe Buse Kahraman ise Esma’yı oynayacak. 

Filmde ünlü müzisyenler Cahit Berkay‘ı “Alper Saldıran”, Taner Öngör‘ü Ufkum Kalaoğlu, Turhan Yükselir‘i “Özgür Sevinç”, Ayzer Danga‘yı “Yasin Yiğit”, Hüseyin Sultanoğlu’nu “Emre Kılınçer”, Uğur Dikmen‘i Özgür Karakaya, Hami Barutçu’yu “Sercan Barutçu”, Mehmet Soyarslan‘ı Mustafa Açılan oynayacak. 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...